perjantai 25. marraskuuta 2011

You perhaps heard rumours

Nyt kun sain nukuttua vähän paremmin, olen jaksanut tänään paremmin kuin eilen.

Outoa kyllä, enkun kokeessa oli aika rentouttavaa (kokeessa, mitä ihmettä?), kun sain ajatukseni muualle ihan kaikesta ja suolsin sinne niitä kielioppeja ja sanoja. Tänään en jaksa koulujuttuja enää miettiä, murehdin venäjän portfoliota ja koetta huomenna ja ylihuomenna. Äsken pakenin ajatuksiani kolmeen jaksolliseen The Big Bang Theoryä, ja nyt mietin, mihin pakenisin seuraavaksi tappaakseni aikaa. Odotus ja epätietoisuus ovat aina minulle vaikeita kestää.

Tänään tuli postissa vihdoin Dorothy Perkinsin paketti, jota oltiin äitin kanssa odoteltu. Olin muistanut valinneeni valkoisen ja violetin paidan, mutta ne olivatkin valkoinen ja ihan tummanharmaa. Hm. (Paketti ei mahtunut postilaatikkoon niin se tuotiin ovelle ja sen antanut nainen ärsytti - ei minulle tarvitse kiljua ylipirteällä äänellä niin että korvat särkyy, että tajuan ottaa sen paketin ja loput postit.)

Tekisi mieli lukea Nälkäpelit uudestaan, mutta ei siitä ole kovin paljon aikaa kun ne viimeksi luin ja olisi muutakin luettavaa.

1 kommentti:

  1. Hymyjä sinne, toivottavasti saat useamminkin nukuttua paremmin, koska se tosiaan auttaa. Halusin vain tarttua tuohon Nälkäpelikommenttiin - ei kai niitä ole edes mahdollista lukea liian usein? Jos tekee mieli niin minusta ainakin kannattaa vaikka olisi kuinka monta muuta kirjaa jonossa, koska, no, tiedät itsekin miten hienoja ne ovat :)

    VastaaPoista