torstai 24. marraskuuta 2011

What am I supposed to think about wondering round inside out...?

Luulin, että olisin oppinut jo sen, että kun on huono päivä, ei pidä odottaa yhtään mitään positiivista. Petyn kuitenkin.

Luulin, että olisin jo viime talvena oppinut, että bussipysäkille lähdetään ajoissa, ettei tarvitse juosta/pikakävellä saappaissa, joissa on melkoiset korkeat korot ja vittuuntua.

Luulin, että jo vihdoin tajuaisin, että niihin kokeisiin on tarkoitus lukea. Enkun kuitenkin mielellään pitäisin kympissa, mutta tällä lukuinnolla no chance.

Kävin eilen poikaystäväni kanssa katsomassa Breaking Dawn 1:n ja se joiltain osin jopa menetteli. Päivä oli kiva siihen asti, että tein sen minkä melkein aina teen.

Olen vain liian väsynyt.

3 kommenttia:

  1. Väsymys on päivän sana... Ja ymmärrän jos ei enkun lukeminen iske, on niin motioivan mielenkiintoiset kappaleet -.-" onneksi jatkoin samaa kasilinjaa.
    Enivei, se Breaking Dawn... Mun mielestä ne menee vaa huonommiks ne leffat... Sen Kristenin ilme argh, ja muutenkin ne näyttelijät. Jotenki inhottavaa ku se on siinä niin anorektinen kun nuorethan sitä kattoo ja se on aika suuri esikuva monelle... Siltä kannalta myös hieman huolestuttavaa ja ärsyttävää. [that was my point of view]
    anteeksi turhanpäiväinen kommenttini...

    VastaaPoista
  2. Totta kyllä tuo Kristen-juttu, you've got a point...

    Eikä sin kommentti ollut turhanpäiväinen, kommentteja on aina kiva saada :3

    VastaaPoista