lauantai 14. toukokuuta 2011

You're such a pretty thing

Tämä viikko - ja oikeastaan viime viikonloppukin - vaan kusaisi (jopas tuo sana näyttää tyhmältä kirjoitettuna, siis kusea -> kusaista -> kusaisi) torstaihin asti aivan täysin. Olin epävarma itsestäni, olin väsynyt ja turhautunut, joten suutuin ihmisille - tai no oikeastaan vain yhdelle ihmiselle - vähän kaikesta ja myöhemmin kaduin sitä, pelkäsin, itkin ja itkin vielä vähän lisää.

Mutta torstaina pelkoni osoittautuivat turhiksi ja kaikki on taas hyvin. Siitepölynuhan lisäksi taisin eilen vilustuttaa itseni (oli koulussa Pukeudu hipiksi -päivä ja olin sitten koko päivän mekko päällä, eikä tuolla nyt ole mitenkään erityisen lämmin) ja olo on tässä illalla ollut melko mielenkiintoinen. Mutta jotenkin se ei nyt jaksa ärsyttää, kaikki on muuten niin kivaa. Taas hetken. Toivottavasti pidempääkin.

En ainakaan enää pelkää kesäloman alkua samalla lailla kuin vähän aikaa sitten.

1 kommentti:

  1. Heyy oon 18 vuotias tyttö Helsingistä ja aloin pari kk sitten kirjoittamaan omaa lifestyle / fashion blogia ! ois kiva saada kommenttia siitä muilta bloggaajilta ja tietty uusia lukijoita ;D tervetuloa lukemaan leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista