sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Blogikriisi

Öm joo.

Olen jo vähän aikaa ollut vähän hukassa sen kanssa, mitä ihmettä tänne kirjoittelisin... Alkaa ärsyttää se, kuinka tästä blogista on tullut joku päiväkirjankorvike, jonne avaudun asioista, mutten kuitenkaan halua kertoa mitään liian henkilökohtaista, joten kaikki postaukset ovat tosi epämääräisiä (ja olen tainnut sanoa tämän ennenkin). Varmaan taas joku päivä päädyn selailemaan noita vanhoja kirjoituksia ja turhautuneena poistelen niitä epämääräisimpiä ja turhimpia.

Olisi kivaa laitella tänne esim. lisää runoja, mutta nykyään on joku ihme blokki päällä enkä oikein saa aikaan sellaisia runoja, joista tykkäisin. Olisi kivaa laitella tänne enemmän valokuvia, mutta kun tuo paska kamerani ei kovin usein suostu yhteistyöhön (kesällä tai ehkä jo keväällä saan kuitenkin uuden, ehkä sitten), niin se jää sitten aina siihen. Olisi kivaa selittää tänne kivoista kirjoista, leffoista ja musiikista, mutta jostain syystä se jää aina väliin.

Haluan kuitenkin jatkaa bloggailua, on tämä kuitenkin sen verran kivaa. Mitä ikinä tänne jatkossa sitten päätänkin rustailla.

4 kommenttia:

  1. Aina on kivaa huomata, että olet postannut jotakin uutta (oli se sitten millaista tahansa). Keep going :>

    VastaaPoista
  2. Mulla oli vähän taukoo täst blogielämäst vähän aikaa sitte, ku pohdiskelin samoi juttuja.. mua vaan ärsytti enemmänki se, että tungin kirjotuksii kaikkii kakkoi runoja ja halusin lopettaa sen. Yritän ite siirtyy enemmän epämääräselle päiväkirjalinjalle :3

    Mitä tahansa kirjotteletkii ni mie kyl luen! On kiva tietää mitä sulle kuuluu :33

    (Nyt klikkaan tuosta napista ja todistan sulle, että en ole robotti. Oon naureskellu sille ehkä eilisest asti :DD ehehehee)

    VastaaPoista
  3. astral, thanks :--)

    tua, haha, oonkin aina miettinyt ootko oikeesti robotti (tai ehkä en), nyt sekin selkisi :'D kiva kun kommentoit :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai, olisit heti voinu kysyä! oisin saattanu todistaa sen sulle aiemmin :')

      Poista