lauantai 4. kesäkuuta 2011

Meitä eivät kaada laineet

.... Älkää kysykö tuosta otsikosta, se vain on soinut päässäni koko päivän kun kakkosen pojat esittivät sen kevätjuhlassa heh hee. (Ai kamala nyt ajattelin tuon "kakkosen pojat" ihan väärin. Minähän en siis ole yhtään pervo, ehen.)

Kesäloma alkoi tänään ja se ei oikein tunnu miltään. Olen iloinen kun saa nukkua vihdoin tarpeeksi ja minun pitäisi olla innoissani kun on olevinaan aikaa kaikelle, mutta en tiedä. Kun tuntuu siltä, että pystyn viettämään sitä lomaa vasta kunnolla ihan heinäkuun lopun ja elokuun, ja silloin sitä ei enää ole jäljellä. Pelkään nykyään ihan liikaa sitä, kuinka nopeasti aika kuluu. Kaikki hyvä on ohi ennen kuin tajuankaan. Okei, tuo oli vähän liian vahvasti ja kärjistetysti sanottu, pelkään vain liikaa tulevaa.

Olin tänään poikaystäväni isoveljen ylioppilasjuhlissa ja en kuollut kauhusta sinne, vaikka niin luulinkin. Panikoin vain hieman liikaa sitä kaikkien sukulaisten näkemistä, mutta eivätpä ne suurin osa minusta edes mitenkään kiinnostuneita olleet, haha.

Todistukseni oli ihan kiva, varsinkin tämän jakson arvosanoihin olin tyytyväinen. Enkkukymppienkkukymppienkkukymppi jeejee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti