perjantai 2. joulukuuta 2011

The boys are too refined

Muuten tämä päivä on ollut ihan kiva ja perus hysteriaperjantai, mutta saatiin takaisin pari koeviikon koetta ja ne eivät menneet ihan odotusten mukaan.

Lyhyen matematiikan kokeesta 7. Kaikkien edellisten kurssieni (sen yhden pitkän matikan kurssin ja muiden lyhyiden) arvosanani on ollut 9, eli siis vähän kyrsii. En tajua, mitä siinä kokeessa tapahtui, luulin sen menneen vähän paremmin, ehkä kasin arvoisesti. Muuten se koe menikin ihan jees, mutta ensimmäisen, helpoimman tehtävän olin möhlinyt ihan täysin ja se meni nollille ja vähensi pisteitä kivasti. Vittu.

Lisäksi, tämä voi kuulostaa aivan aiheettomalta ja naurettavalta valitukselta, mutta sain englannin kokeesta tasan yhdeksän, kurssista myös 9. Ei muuten, mutta kun kaksi edellistä englannin kurssiani ovat olleet kymppejä ja en ole varmaan kahdeksannen tai seitsemännen luokan jälkeen saanut enkun kokeesta 9+/9½:a huonompaa. Olen tämän kurssin aikana turhautunut usein siihen, kuinka englannin ainekirjoitukset eivät todellakaan ole se vahvuuteni, mutta yleensä olen muuten kokeissa pärjännyt niin virheettömästi, että olen sen 10- kokeesta siitä aineesta huolimatta. Mutta nyt en ja en tiedä, uskallanko edes katsoa sitä koetta, mitä kaikkea olen siinä mokannut.

Noh, enkussa nyt 5- eli kulttuurikurssi, niin ehkä motivaationi ja kiinnostukseni pysyvät niin korkealla, että saan nostettua sen numeron takaisin.

Äidinkielen numeroni uskon pysyvän edelleen ysissä - sentään, varmaan ainoa arvosana ruotsin lisäksi joka ei ole vielä tänä vuonna tippunut -, mutta venäjästä en kyllä yhtään tiedä. Sillä opettajalla on niin hiton korkeat odotukset meidän suhteen, että on varmaan taas joutunut pettymään.

Onneksi on viikonloppu, niin saan ajatukset muualle koulusta ja pysyn hyvillä mielin.

3 kommenttia:

  1. minua pelottaa suunnattomasti mitä sieltä matikasta tulee... mulal on kans kaikki kurssit tähän mennessä 9, en haluaisi suurta laskua... mutta, kuka tulee tarvitsemaan derivaattaa elämässään?

    VastaaPoista
  2. Nii-in... Okei, itse se derivointi on ehkä helpoin asia matikassa tässä lukion aikana ainakin, mutta en vain tiiä mihin sitä tulee tarvimaan, ainakaan kovin usein?

    VastaaPoista
  3. kaikkein eniten ärsytti ku se derivointi yhdistettii askisiin asioihin. jos haluun selvittää jotaa mittoi ni tuskin tuun derivoimaa mitää! oon liian looginen ihminen, ärsytti laskea semmosia...

    VastaaPoista