maanantai 12. syyskuuta 2011

Scarlet boots, the kiss of death

Ennen minua pelotti ihmisistä erilleen kasvaminen, mutta ei sekään ole kivaa, kun joudun katsomaan sitä vierestä, kun se tapahtuu kahdelle minulle rakkaalle ihmiselle.

Tänään ei ole todellakaan ole ollut hyvä päivä. Miten kaikki voikin kaikki mennä niin järjestelmällisesti pieleen? Onneksi huomenna varmaan jaksan nauraa asialle.

Sain tänään aloitettua operaationi saada lähiaikoina - hyvä on, suunnilleen viimeisen puolen vuoden aikana - kirjahyllyyni (tai yöpöydälle kun kirjahyllyyn ei mahdu) kerääntyneet kirjat luetuksi. Niitä on aika paljon. Päätin aloittaa Daphne du Maurierin Serkkuni Raakelilla. Kirjailijan toinen kirja Rebekka oli aivan mieletön, joten kovat odotukset tästäkin on. Ja hyvältä vaikuttaa.

3 kommenttia:

  1. järjestelmällisesti pieleen. kuulostaa aika hemmetin hyvältä (ja tutulta)! ja uulalaa mulla odottais tossa muutama kirja kans lukemista, mutta näin koeviikon alla en uskalla edes tarttua siihen keskeneräiseen opukseen, jäävät muuten koulukirjat unholaan :D

    VastaaPoista
  2. ... Miksen mie tajunnut että tota operaatiota ei olisi kannattanut aloittaa just ennen koeviikkoa :'D Koska noin mulle varmaan käy, haha.

    VastaaPoista
  3. niimpä. koeviikko pilaa kaiken !

    VastaaPoista